martes, 8 de diciembre de 2020

EL MEU ESPORT ALTERNATIU



L'esport que hem triat nosaltres per a la nostra Unitat Didàctica ha sigut la Pilota Valenciana en comptes d'un esport alternatiu. Si bé veig molt important jugar a aquests últims, com bé he comentat en entrades anteriors, veig encara més que els alumnes coneguen i practiquen un esport de la seua terra i coneguen la seua història alhora que juguen a ell.
La Pilota és un esport que es juga a la Comunitat Valenciana des de fa anys passant per diferents generacions i que a poc a poc ha anat perdent pes fins a l'actualitat. És a les nostres mans que els nostres alumnes coneguen l'esport popular i tradicional que es juga en el seu territori i que la majoria desconeix, ja que no és habitual treballar-lo en classe.

Vos deixe ací una infografía que resumix cóm es juga a la pilota.



3 comentarios:

  1. Hola Paula, el teu blog està força ben escrit, es nota que volies ser periodista ;) També la presentació de la informació es fa molt intuïtiva, amb la negreta ressaltant les idees més importants. També es nota que tens un bon control de les TIC i has adjuntat diferents recursos per poder fer més atractiva l'entrada. Per això la teua nota és un 10.

    ResponderEliminar
  2. En esta entrada te pongo un 8,5, me gustaría destacar que tu infografía presenta un diseño muy creativo y atractivo para el lector. Al mismo tiempo, has sabido reflejar toda la información de manera clara y breve complementada con fotografías y videos.

    ResponderEliminar
  3. Que vuestro grupo haya elegido la Pilota Valenciana me parece estupendo, veo que sois grandes impulsores de este deporte tradicional que necesita de nuestra ayuda para seguir vivo entre nosotros y siga formando parte de nuestra cultura. No hace falta poner un gran texto, ya que con sólo ver la infografía, puedes entender de qué trata y todo lo que necesitas para practicarlo. Veo también que sabes utilizar las TICs, ya que todo tu blog es atractivo y llamativo, además de utilizar un lenguaje adecuado. Un saludo Paula, mi nota es un 10.

    ResponderEliminar

REFLEXIÓ I AUTOEVALUACIÓ

  Després del viscut i a partir dels dos articles de l'aula virtual que nomene a continuació i que han sigut la base teòrica del bloc. C...